Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Chceš byť zapisovateľom zo zasadnutí obecného zastupiteľstva?

Dátum: 22.01.2024
Autor: Mgr. Ján Klačko
Počet videní: 598
2 min. čítania
Chceš byť zapisovateľom zo zasadnutí obecného zastupiteľstva?

Kontaktuj OcÚ mailom na obec@hrubaborsa.eu alebo 0917 125 837

Milí Boršania,

väčšina oficiálnych stretnutí aj vo vašich zamestnaniach je dokumentovaná zápisnicou, resp. zápisom zo stretnutia, ktorá slúži ako záznam, pre neskoršie účely verifikovania rôznych dohôd, ktoré sa na stretnutí preberali.
Okrem toho, že zasadnutia nášho obecného zastupiteľstva sú vysielané naživo a je dostupný aj audio vizuálny záznam, je oficiálnym zákonným dokumentom o priebehu jednania ZÁPISNICA ZO ZASADNUTIA OBECNÉHO ZASTUPITEĽSTVA.
Spôsob vyhotovovania zápisníc je v každej samospráve nejakým spôsobom zaužívaný a riešený lokálne. Aj v našej samospráve sme tieto procesy riešili zapisovateľmi priamo na to určenými z radov zamestnancov, neskôr zapisovateľmi z radov samotných poslancov a naposledy aj dobrovoľnou zapisovateľkou z radov občanov.
Z rôznych objektívnych dôvodov, hlavne ale časových, tieto pokusy stroskotali a preto hľadáme človeka ochotného robiť ZAPISOVATEĽA zasadnutí obecného zastupiteľstva.

Ak má niekto z vás záujem, skúsenosti a hlavne ochotu pomôcť nám pri tvorení zápisníc a uznesení, kontaktujte obecný úrad mailovou formou na obec@hrubaborsa.eu alebo starostu obce Jána Klačka na tel. č. 0917 125 837.  

Vopred vám ďakujem za vašu ochotu a pomoc.