Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Máte možnosť sa nechať zaočkovať prostredníctvom výjazdového očkovacieho tímu

Dátum: 04.10.2021
Počet videní: 736
Máte možnosť sa nechať zaočkovať prostredníctvom výjazdového očkovacieho tímu

Vo štvrtok 07.10.2021 o 13:00 v Kultúrnom dome v Kostolnej pri Dunaji

Milí Boršania,

ako ste si už isto všimli v médiách, s nastupujúcou jeseňou sa zvyšuje aj počet respiračných ochorení súvisiacich s koronavírusom. Podľa doterajších skúseností a vedeckých poznatkov je očkovanie najúčinnejšou zbraňou, ako predísť ľudským, ale aj ekonomickým stratám.

Záujem o očkovanie nie je taký veľký ako by bolo potrebné pre zabezpečenie kolektívnej imunity, ktorá by bez rozdielu, uľahčila život nám všetkým. Činnosť výjazdových očkovacích tímov k tomu môže výrazne pomôcť. Preto sa aj naša obec rozhodla pridať k iniciatíve našich susedných obcí - Kostolná pri Dunaji, Kráľová pri Senci, Hrubý Šúr - dať vám možnosť, ak máte záujem, nechať sa zaočkovať, čo najbližšie k vášmu bydlisku.

Očkovanie sa uskutoční vo ŠTVRTOK 07.10.2021 od 13:00 V KULTÚRNOM DOME V KOSTOLNEJ PRI DUNAJI. OČKOVACIA LÁTKA BUDE OD SPOLOČNOSTI PFIZER. 

Tí z vás, ktorí by mali záujem, nech sa prihlásia na obecnom úrade telefonicky na 0911 242 207, 02 4590 1324,  alebo mailom na obec@hrubaborsa.eu. Treba uviesť meno a priezvisko a telefónne číslo. Prihlásiť sa je možné do stredy 06.10.2021 do 18:00. Predbežný záujem potrebujeme vedieť kvôli zabezpečeniu dostatočného množstva vakcín.

Veľká časť mojej rodiny sa väčšinu svojho života pohybuje v medicínskom prostredí a plne si uvedomujú vážnosť situácie. Preto sú všetci očkovaní, aby chránili seba a svoje okolie. Ja sám som zaočkovaný spolu s mojou rodinou už dlhé mesiace, pretože dôverujem odborníkom. Ak máte záujem o očkovanie tak vo štvrtok máte príležitosť.

                                                                                                                                                  Ján Klačko, starosta obce Hrubá Borša