Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Čo do kanalizácie určite nepatrí ???

Dátum: 22.03.2021
Počet videní: 983
Čo do kanalizácie určite nepatrí  ???

Hygienické obrúsky – vlhčené utierky nepatria do kanalizácie

Milí Boršania,

starostlivosť o naše telo, domácnosť a naše okolie prináša rôzne pomôcky, ktoré nám mujú život uľahčovať. Avšak nesprávna likvidácia týchto pomôcok nám následne život sťažuje. V tomto prípade hovoríme o vlhčených utierkach či už do domácnosti ale hlavne na toaletu, detských plienkach, dámskych hygienickych pomôckach, kuchynskom oleji atď.

Aby sme zbytočne nechodili okolo horúcej kaše, všetko to čo sme vymenovali vyššie sa nachádza v kanalizácii a to začína byť veľký problém z hľadiska prevádzky verejnej kanalizácie. Úvodná fotka je len vzorka toho, čo sa reálne v kanalizácii nachádza a nemá tam čo robiť !!! Upcháva nám to samotné kanalizačné rúry a keď sa tento odpad dostane do prečerpávacích staníc upcháva a znehodnocuje  čerpadlá !!! A pritom satačí tak málo - NEVHADZOVAŤ TENTO DRUH VZNIKNUTÉHO ODPADU DO TOALETY A NÁSLEDNE DO KANALIZÁCIE, ALE DO ZMESOVÉHO KOMUNÁLNEHO ODPADU.
Predídeme havarijným stavom verejnej kanalizácie, ktoré môžu v budúcnosti skončiť vytekaním odpadovej vody a splaškov na cestu vedúcu pri Vašich domoch. :0(