Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Platba za odvoz komunálneho odpadu a vrecia na separovaný odpad

Dátum: 10.02.2021
Počet videní: 1094
Platba za odvoz komunálneho odpadu a vrecia na separovaný odpad

Platbu realizujte primárne elektronickou formou.

Milí Boršania,

v týchto dňoch sa dokončuje proces vyrobovania a distribúcie poplatkov za komunálny odpad na rok 2021. Primárne sa tak udialo prostredníctvom ústredného portálu verejnej správy SLOVENSKO.SK. Po neúspešných pokusoch o doručenie prostredníctvom tohto portálu, kedže nie všetci používajú túto štátom zriadenú elektronickú schránku, obdržíte výmer fyzicky do vašich schránok. Vzhľadom na situáciu COVID 19 vás žiadame, aby ste poplatok za vývoz komunálneho odpadu primárne realizovali elektornicky a to prevodom na náš účet uvedený vo výmere, resp. prostredníctvom platobného QR kódu uvedenom na výmere a nechodili fyzicky realizovať platbu priamo na obecný úrad.

Tak ako bolo v minulosti zvykom, po zaplatení poplatku ste osobne obdržali aj vrecia na separovaný odpad. Momentálne ale ešte nedisponujeme takým počtom vriec, aby sme všetkým poplatníkom tieto vrecia odovzdali, nakoľko nám zberová spoločnosť ešte nedodala požadované množstvo vriec.
V prípade, že ste vrecia, ktoré vám boli pridelené v minulom roku už minuli, môžete si prísť prevziať obmedzené množstvo týchto vriec na obecný úrad v čase úradných hodín, alebo po telefonickom dohovore s pracovníčkami obecného úradu.
Veľmi nás mrzí vzniknutá situácia a ospravedlňujeme sa vzniknuté problémy s tým spojené. Pracujeme na čo najrýchlejšom vyriešení  tohto stavu a ihneď po obdržaní dostatočného počtu vriec vás budeme informovať o možnosti prevzatia si ich. 

Preto vás prosíme, ak naozaj nemusíte, NENAVŠTEVUJTE fyzicky obecný úrad za účelom vybavenia vyššie spomenutých situácií.

Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť.