Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Dodržujme pravidlá golfového areálu pri našich prechádzkach

Dátum: 23.01.2021
Počet videní: 737
Dodržujme pravidlá golfového areálu pri našich prechádzkach

Pri prechádzkach používajte iba cestičky a nevstupujte na trávnaté plochy

Milí Boršania,

súčasťou našej obce je aj golfový areál, ktorý sa stal v dnešnej dobe rôznych obmedzení, vyhľadávaným miestom na prechádzky. Bohužiaľ podľa informácií od majiteľov tohto golfového areálu nie všetci dodržujeme pravidlá, ktoré tu platia. Dôkazom sú fotografie nižšie. Preto si dovoľujeme zverejniť prosbu majiteľov golfového ihriska:

Vážení Boršania a návštevníci areálu golfového ihriska,

 teší nás, že si v posledných týždňoch spríjemňujete voľný čas prechádzkami, behaním a venčením psov v našom areáli.

Bohužial sme si ale všimli, že stále častejšie dochádza k nerešpektovaniu pravidla o zdržovaní sa len na cestičkách golfového ihriska.

 Vstupom na trávnatú plochu počas zimny, snehu a mrazu spôsobujete závažné poškodenia trávnatého porastu. Odstraňovanie a oprava takýchto poškodení je pre nás veľmi časovo a finančne náročná, zhoršuje kvalitu ihriska a dobré meno nášho areálu. O ihrisko sa intenzívne staráme počas celého roka, je to veľmi zložitý proces a takáto necitlivá činnosť ho veľmi poškodzuje. Bolí nás, keď vidíme takéto bezohľadné správanie sa k trávnatým plochám grínov a fervejí, o ktorých kvalitu a zlepšovanie sa snažíme viac ako 10 rokov.

Prosíme Vás, ostaňte vždy na cestičkách, psov majte priviazaných na vodítku a zbierajte po nich exkrementy. Všetci budeme spokojní a vy si aj naďalej môžete v zimných mesiacoch užívať prechádzky po našom golfovom ihrisku.

 Tím Golfového klubu Borša

IMG-20210121-WA0001

IMG_20210121_155236