Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Cesta na cintorín a k plánovanému zbernému miestu má nové osvetlenie

MAPA
Dátum: 07.01.2021
Počet videní: 929
Cesta na cintorín a k plánovanému zbernému miestu má nové osvetlenie

Osvetlenie je spustené od decembra 2020 

Milí Boršania,

súčasťou našej obce je aj lokalita, ktorá sa volá Malá Borša. Od posledného obývaného domu na Maloboršanskej ulici sa táto lokalita nachádza vo vzdialenosti cca. 0,7 km a jej súčasťou je aj obecný cintorín. Už pred mnohými rokmi sa uvažovalo o vybudovaní osvetlenia na tejto ceste aj vzhľadom na fakt, že obyvatelia našej obce ju využívali a aj v tejto dobe rôznych obmedzení využívajú, na krátke prechádzky. Tieto úvahy boli ešte viac umocnené zámerom zriadiť na parcele č. 155 zberné miesto, ktorým by sme zlepšili flexibilitu v rámci odpadového hospodárstva.
Vzhľadom na všetky tieto fakty sme na konci roku 2020 využili situáciu kedy boli v tejto lokalite vykonávané výkopové práce a zrealizovali sme pripokládku elektrického kábla až k parcele kde plánujeme zriadiť zberné miesto a vo vlastnej réžii sme osadili stĺpy verejného osvetlenia až po križovatku ulíc Maloboršanská a Pri majeri.

Do budúcna by sme radi v tejto lokalite zrekonštruovali a dobudovali oddychové lavičky s informačno - edukačnými tabuľkami, smetné nádoby a aj za pomoci mnohých z vás vysadili ďaľšie stromy.

Večerné_osvetlenie

Plánované "Zberné miesto"