Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ohorky a neporiadok okolo zastávky !

Vyriešený
Prijatý: 06.02.2023
Zodpovedaný: 10.02.2023
Autor: Mari
Zodpovedal: Mgr. Ján Klačko

Podnet:

Dobrý deň. Prijali by sme zákazovú tabuľu na zástavke autobusu. Ohorky a drobný odpad už je tam naozaj neúnosný. (ohorky, papiere od keksov, sacky..) Je to smutné. Bol tam papier už je strhnutý …na neporiadok sa každý prizerá ale nikto nezdvihne za sebou bordel…ľahostajnosť….Zákaz fajčenia na zástavke !!!a nic tam nie jje, žiadne upozornenie….Naposledy vodič autobusu upozorňoval cestujúceho, on si chcel uhasiť cigaretu o plech na autobuse, ????vodič to videl. Nedovoľme znečisťovať okolie, neuvedomelými občanmi.
Ďakujeme.


Odpoveď:

Dobrý deň prajem,

ďakujeme za informáciu. Smetný kôš, ktorý je na tejto autobusovej zastávke je pravidelne vysýpaný zamestnancami obce, čiže nie je dôvod, aby ľudia hádzali takýto malý odpad na zem, keďže kôš je k dispozícii. Tak ako spomínate je o to smutnejšie, že niektorí z nás tak robia.
Čo sa fajčenia týka, to je bohužiaľ kapitola sama o sebe. Fajčenie na verejných priestranstvách upravuje zákon o ochrane nefajčiarov, ale od toho odhliadnuc je aj táto téma o ľudskej ľahostajnosti voči ostatným.

Každopádne sa posnažíme v čo najkratšom čase pripraviť info tabuľky upozorňujúce na vami spomenutý problém.