Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Pripomíname !!! - Separovaný odpad bude zbieraný iba v priesvitných bezfarebných vreciach

Dátum: 16.12.2020
Počet videní: 1544
Pripomíname !!! - Separovaný odpad bude zbieraný iba v priesvitných bezfarebných vreciach

Na obecnom úrade sú dostupné priesvitné bezfarebné vrecia

MIlí Boršania,

tak ako sme avizovali 26.11.2020 zberová spoločnosť AVE SK zbiera od začiatku decembra separovaný odpad (plasty a papier) IBA v PRIESVITNYCH BEZFAREBNÝCH VRECIACH. V prípade, že sa vám vrecia, ktoré vám boli pridelené už minuli, bezplatne vám poskytneme na obecnom úrade ďalšie, na preklenutie mesiacov január a február. V marci obdržíte všetci dostatočný počet vriec na nasledujúci rok 2021 (nasledovných 12 mesiacov). 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pôvodná správa z 26.11.2020
Milí Boršania,
spoločnosť AVE SK, ktorá v našej obci vykonáva zber separovaného odpadu, oznámila všetkým svojim zmluvným partnerom (obciam), že od decembra 2020 bude zbierať a odvážať iba separovaný odpad umiestený v PRIESVITNYCH BEZFAREBNÝCH VRECIACH, ktoré každý z nás obdržal po zaplatení poplatku za odvoz komunálneho odpadu.
Dôvodom tohto kroku je skutočnosť, že vo farebných (čiernych, modrých, ....,) nepriehľadných vreciach sa čoraz viac začal objavovať aj zmesový komunálny odpad namiesto plastov, plechoviek a papiera.
Preto všetkých upozorňujeme, že v prípade ak sa takéto (inofarebné) vrecia vyskytnú, nebude ich spoločnosť AVE SK od nasledujúceho vývozu 15.12.2020 zbierať !!!

Obec Hrubá Borša plne podporuje systém separovania odpadu a chceme poskytnúť všetkým možnosť čo najviac separovať. Preto sme sa rozhodli zakúpiť ďalšie priesvitné vrecia a tí, ktorí už minuli priesvitné vrecia určené na separovaný zber, ktoré im boli pridelené, majú možnosť prísť na obecný úrad v čase úradných hodín a BEZPLATNE SI VYZDVIHNÚŤ ĎALŠIE !!!