Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Aktualizácia - Máme vylosovaného víťaza - Túto sobotu sme sa rozhodli pre vitamínovú cenu :0)

Dátum: 19.03.2021
Počet videní: 1190
Aktualizácia - Máme vylosovaného víťaza - Túto sobotu sme sa rozhodli pre vitamínovú cenu :0)

Súčasťou testovania je samozrejme respirátor FFP2 pre každého !!!

Milí Boršania,

máme za sebou ďalšie kolo testovania a máme aj ďalšieho výhercu. Tentorát gratulujeme na Okružnú ulicu pani D.K. a dúfame, že náš vitamínový balíček pomôže pri prevencii voči rôznym chorobám.

Pôvodná správa:

Milí Boršania,

v sobotu 20.03.2021 to už bude po deviaty krát po sebe, čo sa s väčšinou z vás znovu uvidíme na našom "Boršanskom AG testovaní". Snažíme sa vytvoriť pre vás čo najväčší komfort, aby ste nemuseli čakať v dlhých radoch, v cudzom prostredí :0) Tu, v Hrubej Borši, sme predsa doma. Pevne dúfame, že sa to nášmu tímu darí, keď pri dobrom časovom manažmente si na testovanie doslova iba odskočíte a pokračujete ďalej v prechádzke, alebo inej aktivite , ktorú ste si vopred naplánovali. Snažíme sa robiť naozaj maximum, čoho dôkazom môže byť aj respirátor FFP2, ktorý vám pri každom testovaní zdarma rozdávame a budeme v tom ďalej pokračovať.

Túto sobotu sme poňali trošku ináč čo sa týka "bonusu" pre jedného vylosovaného.
Tento krát sme sa rozhodli pre "vitamínovú cenu", ktorá obsahuje Beta glukány, Quercetín, Vitamín C, Zinok, Vitamín D3, paraorechy ako prírodný zdroj selénu a balíček respirátorov FFP2. Všetky vyššie spomenuté zložky pôsobia aj ako prevencia pre ochorením COVID 19. Pevne veríme, že aj takáto cena niekoho poteší a hlavne v dnešnej dobe padne celkom vhod :0)

8351cce9-83eb-4c6a-8b73-7daac2697187