Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Pri testovaní obdržíte respirátor FFP 2

Dátum: 05.02.2021
Počet videní: 1130
Pri testovaní obdržíte respirátor FFP 2

Dúfame, že aj týmto malým gestom, pomôžeme pri ochrane nielen nášho zdravia, ale hlavne svojho okolia!!!

Milí Boršania,

celý svet žije posledný rok v divokej dobe, ktorá nám prináša rôzne obmedzenia v našich životoch. Všetci pevne veríme, že tieto obmedzenia pomôžu k stabilizácii situácie ohľadom ochorenia COVID 19 a postupne sa dostaneme do starých koľají. Jedným takýmto "obmedzením" je aj povinnosť nosiť prekryté horné dýchacie cesty (nos aj ústa). Môžete na to použiť rúško, šál, šatku, alebo aj iné prostriedky, ktoré bránia šíreniu kvapôčiek do okolia.
Respirátory rôznych kategórií sú ďaľším ochranným prostriedkom, ktoré sú čoraz viac žiadanejšie vzhľadom na mutáciu vírusu, ktorý začína byť infekčnejší.

Tak ako sa hovorí v biznise, "Čas sú peniaze", platí to aj pri testovaniach, ktoré sme realizovali. Každým kolom testovania sme zlepšovali systém, až sme sa dopracovali k stavu, kedy na pretestovanie cca. 1000 ľudí postačuje približne 9 hodín. Je to síce záber, ale vieme to zvládnuť. Pri prvom testovaní nám to trvalo dvojnásobný čas, čo znamená raz také výdavky, ktoré sme teraz "ušetrili"! A preto sme sa rozhodli, že za tieto ušetrené prostriedky nakúpime respirátory FFP 2 a každý človek, ktorý sa zúčastní testovania dostane priamo na mieste takýto respirátor. Najohrozenejšej skupine obyvateľov a to našim seniorom, sa budeme snažiť v nasledujúcich dňoch rozniesť priamo do ich schránok po 2 ks týchto respirátorov.

Dúfame, že aj týmto malým gestom, pomôžeme pri ochrane nielen nášho zdravia, ale hlavne svojho okolia!!!

Prosíme, dodržiavajte zásady R.O.R.

  • Noste správne rúško (zakrytý nos aj ústa).
  • Dodržiavajte odstup od cudzích ľudí (približne 2 metre).
  • Umývajte, či dezinfikujte si často a dôkladne ruky.