Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vrecia na separovaný odpad

Dátum: 23.02.2021
Počet videní: 944
Vrecia na separovaný odpad

Po dohode s pracovníčkami OcÚ si môžete prísť prevziať vrecia na triedenie odpadu

Milí Boršania,

po intenzívnej komunikácii so spoločnosťou AVE SK sa situácia s dodaním vriec na separovaný odpad v týchto dňoch stabilizovala natoľko, že momentálne vieme každému poplatníkovi za komunálny odpad, poskytnúť 25 ks vriec na triedenie plastov a papiera (1 rolka).
Všetci tí, ktorí majú uhradený poplatok za komunálny odpad, si budú môcť od stredy 24.02.2021 prísť vyzdvihnúť jednu rolku vriec na obecný úrad.
Nálepky na smetné nádoby s aktuálnym rokom už nebudeme distribuovať, nakoľko v najbližších týždňoch budú zamestnanci obecného úradu smetné nádoby označovať čipom, ktorý bude slúžiť ako jedinečný identifikátor pre vývoz komunálneho odpadu

Vzhľadom na pandemickú situáciu a vzhľadom na snahu, aby ste zbytočne nenavštevovali vnútorné priestory obecného úradu, vás žiadame, aby ste najskôr kontaktovali pracovníčky obecného úradu na tel. č. +421 2 4590 1324 alebo +421 911 242 207 a vopred si dohodli čas a spôsob prevzatia týchto vriec, tak aby sme v čo najväčšej miere eliminovali nadmerné stretávanie sa v týchto priestoroch.

Veľmi pekne vám vopred ďakujeme za pochopenie a dodržiavanie vyššie spomenutého postupu.

Chceli by sme pripomenúť ešte jednu dôležitú vec a to, že obec plne podporuje tiedenie odpadu a tak ako bolo spomenuté na zasadnutí zastupiteľstva, našim cieľom je, aby mala každá domácnosť k dispozícii až 50 vriec ročne na triedenie odpadu !!! Po úplnom ukľudnení sa situácie s výrobou a dodávkou týchto vriec, obec zabezpečí zvyšné množstvo vriec a následne oznámime spôsob distribúcie jednotlivým poplatníkom.