Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Aktualizované - Máme aj víťaza "tomboly" - Keď prídete 13.02.2021 na testovanie môžete len získať :0)

Dátum: 10.02.2021
Počet videní: 1700
Aktualizované - Máme aj víťaza

Člen nášho odberového tímu vylosuje jedného z vás 

Milí Boršania,

takže tak ako sme sľúbili, tak sme aj urobili a máme vylosovaného výhercu kávovaru. Výhercom je S. E. z Hrubej Borše, ktorého sme hneď kontaktovali a cenu si prevezme budúci týždeň. Uvidíme ako bude vyzerať situácia budúci týždeň, a keď sa podarí, tak sa posnažíme pre vás znovu niečo pripraviť.

Pôvodná správa:

Milí Boršania,

na poslednom testovaní sme rozdávali respirátory FFP2 a takisto to bude aj túto sobotu 13.02.2021 + pridáme ešte niečo navyše!!!

Ako identifikátor pre jednotlivých otestovaných používame tombolový lístok. Mnohí z vás sa pýtali, či môžu aj niečo vyhrať :0)? Bolo milé, že aj v tak vážnej situácii ako samotné testovanie je, sme na vašich očiach (keďže ústa máte prekryté rúškom) videli úsmev, napriek zápornej odpovedi, že bohužiaľ nič vyhrať nemôžete. A to nám vnuklo myšlienku, že prečo tieto chvíľe trošku neodľahčiť naozajstnou výhrou pre jedného z vás, ktorý sa zúčastní testovania v sobotu 13.02.2021?

A tak sme sa rozhodli, že jeden z vás, ktorý sa zúčastní sobotného testovania 13.02.2021, bude po ukončení testovania vylosovaný členom nášho odberového tímu a získa Kapsulový kávovar Krups NESCAFÉ Dolce Gusto a dve balenia kapsulí Dolce Gusto !!!

Veríme, že aj v takto náročných chvíľach aké prežívame, aspoň na chvíľku potešíme nejakého šťastlivca takouto maličkosťou :o)


Kávovar