Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Antigénové testovanie v Hrubej Borši sa skončilo

Dátum: 24.01.2021
Počet videní: 1549
Antigénové testovanie v Hrubej Borši sa skončilo

Všetkým ďakujeme za zodpovedný prístup

Milí Boršania, antigénové testovanie, ktoré sme pre vás pripravili sa o 17:00 skončilo. Testovania sa zúčastnilo 705 ľudí z čoho bolo 7 testov s pozitívnym výsledkom, čo v prepočte znamená 0,99 % pozitivity. Či je to veľa, alebo málo uvidíme po sčítaní výsledkov v celom Seneckom okrese. Neprepadajme prosím pocitu "falošného" bezpečia, keď náš test skončil negatívne. Nebezpečenstvo stále čaká doslova za každým rohom a preto dôsledne dodržiavajme základné hygienické pravidlá RÚŠKO - ODSTUP - RUKY !!!  

Každopádne ďakujeme vám všetkým za disciplinovanosť a dodržiavanie časov, tak ako sme ich určili. Vďaka tomu sa netvorili rady a tým sme minimalizovali možný kontakt medzi nami a v konečnom dôsledku to bolo pohodlnejšie pre všetkých keďže ste tu strávili max. 30 min.

A v neposlednom rade znovu patrí VEĽKÁ VĎAKA CELÉMU BORŠANSKÉMU ODBEROVÉMU TÍMU, ktorý si odviedol svoju prácu vysoko profesionálne a tým zabezpečil bezproblémový priebeh celého testovania a navyše s úsmevom na perách :0) Opakujeme to znovu, ale o to radšej - SME ŠŤASTNÍ, ŽE V HRUBEJ BORŠI MÁME TAK SKVELÝCH ĽUDÍ, KTORÍ SÚ OCHOTNÍ POMôCŤ !!!