Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok?

Dátum: 16.12.2020
Počet videní: 630
Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok?

Aj seniorom v Hrubej Borši ste možno práve Vy urobili radosť!

Milí Boršania,

"Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok?"  je už momentálne celoslovenská iniciatíva s myšlienkou potešiť osamelých seniorov na Slovensku vianočnými darčekmi. Iniciátorkou bola Janka Galatová, ktorá založila skupinu na Facebook a oslovila svojich známych, aby sa zapojili do zbierky darčekov pre seniorov v domovoch dôchodcov.

Koľko_lásky_sa_zmestí_do_krabice_od_topánok_Janka-Sisa-300x200

Do zbierky sa rozhodla aktívne zapojiť aj Silvia Slobodová (bývajúca v našej obci :0)) a niekoľko ďalších kontaktných osôb, vďaka ktorým sa v prvom roku podarilo vyzbierať namiesto plánovaných 30 až 800 balíkov. Druhý ročník sa rozrástol do celoslovenskej výzvy a podarilo sa osloviť a zapojiť vyše 100 kontaktných osôb, vďaka ktorým sa celkovo vyzbieralo viac ako 22 000 balíčkov a skrášlili tak Vianoce seniorom vo vyše 300 zariadeniach po celom Slovensku. Tretí ročník zbierky je poznačený pandémiou, starkí sú v domovoch mnohokrát bez povolených návštev, a preto pocit, že nie sú sami ani v týchto ťažkých časoch potrebujú o to viac.

A sme o to viac radi, že aj všetkým "Boršanským" seniorom budeme môcť ešte tento týždeň rozniesť balíčky, ktoré potešia ich srdcia. Ďakujeme aj v mene našich seniorov za výbornú myšlienku a ešte lepšiu realizáciu !!!