Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Aktualizované - Máme ďalšieho výhercu - Čo všetko nás čaká v sobotu 27.03.2021?

Dátum: 26.03.2021
Počet videní: 1080
Aktualizované - Máme ďalšieho výhercu - Čo všetko nás čaká v sobotu 27.03.2021?

Náš tím bude pracovať s novým druhom testov.

Milí Boršania,

dnes sme prežili celkom príjemný deň čo sa počasia týka a veríme, že ho ešte viac spríjemníme pánovi I. P. z Okružnej ulice, ktorý sa stal výhercom nášho "vitamínového a respirátorového balíčka". :0) 

Pôvodná správa:
Milí Boršania,

v rámci pravidelného Ag testovania pracoval doteraz náš tím s jedným a tým istým druhom setov na vyhodnocovanie výsledkov. V sobotu začneme ale používať nový druh setov na vyhodnocovanie, ktoré sme obdržali. Táto zmena bude znamenať aj zmenu nášho interného systému vyhodnocovania testov. Zachytili sme informácie od iných MOMiek o možných komplikáciách, ktoré sú spojené s testami od nového výrobcu. Náš tím sa zodpovedne pripravuje na túto zmenu, nevieme ale vylúčiť doteraz nepredvídateľné komplikácie, ktoré nás môžu postretnúť. Preto by sme vás chceli poprosiť o pochopenie a trpezlivosť v prípade, že nie všetko pôjde podľa našich predstáv.

Od tohto všetkého odhliadnuc, ďalej pokračujeme a meniť to nechceme, v už zabehnutých a osvedčených postupoch. A to, že každý kto príde obdrží respirátor FFP2 a jeden šťastlivec bude vylosovaný a obdrží aj tento krát vitamínový balíček a k tomu krabičku respirátorov !!!

Pekný začiatok víkendu prajeme všetkým :0)

8351cce9-83eb-4c6a-8b73-7daac2697187