Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Obnovenie svätých omší

MAPA
Dátum: 07.05.2020
Počet videní: 2113
Obnovenie svätých omší

Od 6. 5. 2020 sa obnovuje slúženie svätých omší s účasťou verejnosti

Milí Boršania, milí veriaci,
náš farár Pavol Gajdoš vám s radosťou dáva na vedomie nasledovné:

Milí veriaci,

s potešením vám oznamujem, že od dnešného dňa 6. 5. 2020 obnovujeme v našej farnosti slúženie svätých omší s účasťou verejnosti.

Počas týždňa vo všedné dni budú sväté omše o 18:00 na farskom dvore (v prípade pekného počasia) alebo vo farskom kostole (v prípade nepriaznivého počasia).

sobotu 9. 5. 2020 o 17:00 bude svätá omša (slov.-maď.) v Hrubej Borši s platnosťou na nedeľu na priestranstve pred kaplnkou.

nedeľu 10. 5. 2020 o 8:00 bude svätá omša (maď.) v Hrubom Šúre na priestranstve pri kaplnke.

nedeľu 10. 5. 2020 o 9:30 (maď.) a o 11:00 (slov.) bude svätá omša na farskom dvore v Kostolnej pri Dunaji.

Svätá omša v túto nedeľu nebude premietaná online.

Pripomínam, že je stále potrebné zachovávať všetky nariadené hygienické pravidlá ako sú ochranné rúška a odstupy medzi osobami, ktoré nežijú v spoločnej domácnosti.

Preto, aby ste sa mohli svätej omše zúčastniť v čo najväčšom množstve, rozhodol som sa slúžiť sväté omše na otvorenom priestranstve. Pokiaľ nám to počasie dovolí, rád by som všetky nedeľné omše slúžil vždy vonku. Sedenie aj ozvučenie je zabezpečené. V prípade nepriaznivého počasia, budú nedeľné sväté omše vo vnútri chrámov, kde sú však kapacity kvôli spomínaným opatreniam obmedzené. Preto vás chcem požiadať, aby ste pred každou nedeľou pozorne sledovali oznamy, buď na farskej stránke alebo na facebooku farnosti. 

Verím, že spoločne túto radosť zdieľame všetci. Zároveň prosím, aby sme si túto možnosť vážili a aj naďalej trpezlivo a disciplinovane dodržiavali hygienické pravidlá. Teším sa na vás.

Pavol Gajdoš, váš farár.

Po kliknutí na tento link sa vám zobrazí celý originálny článok

Kaplnka sv. Rozálie