Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Aktualizované - výherca je vyžrebovaný - Máme pre vás respirátor FFP2 a pre jedného z vás praktickú výhru do záhradky :0)

Dátum: 05.03.2021
Počet videní: 1650
Aktualizované - výherca je vyžrebovaný - Máme pre vás respirátor FFP2 a pre jedného z vás  praktickú výhru do záhradky :0)

Jeden z Boršanov bude po ukončení testovania vylosovaný a získa šikovného pomocníka do záhradky - plotostrih.

Milí Boršania,

s radosťou vám oznamujeme, že dnešný deň sa nemohol skončiť lepšie ako vylosovaním výhercu našej ceny. Na Spojovaciu ulicu pozdravujeme pani A. L. a gratulujeme k plotostrihu a taške plnej dobrej kávičky rôznych druhov :o) 

Pôvodná správa:

Milí Boršania,

určite ste postrehli, že v týchto dňoch vstupujú do platnosti nové nariadenia týkajúce sa používania respirátorov v uzavretých priestoroch, vo verejnej doprave, pri vstupe do predajní atď... My sme vám tieto respirárory začali rozdávať už pred troma týždňami a budeme v tom pokračovať pokiaľ to budeme zvládať logisticky a ekonomicky. Čiže aj túto sobotu popri otestovaní sa obdržíte respirátor, ktorý by mal podľa odbornej verejnosti spomaliť šírenie pandémie. Pevne veríme, že dodržiavaním hygienických predpisov sa situácia bude zlepšovať.

A keďže nás budú pomaly potrebovať už aj naše záhradky, jeden z vás bude po ukončení testovania vylosovaný a získa šikovného pomocníka do záhradky - plotostrih (elektrické nožnice na strihanie) a ešte nejakú maličkosť k tomu :0)

Plotostrih