Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Aktualizované - máme ďalšiu výherkyňu - Respirátor FFP2 pre každého a bonus pre jedného z vás :0)

Dátum: 26.02.2021
Počet videní: 1491
Aktualizované - máme ďalšiu výherkyňu - Respirátor FFP2 pre každého a bonus pre jedného z vás :0)

Aj túto sobotu neodídete s prázdnymi rukami 

Milí Boršania,

pokračujeme v zavedenej tradícii malého "bolestného" za vašu účasť na dnešnom testovaní. Tentokrát máme výherkyňu S. Š. zo Športovej ulice, ktorú sme hneď kontaktovali a túto radostnú informáciu oznámili. Celý tím srdečne gratuluje !!!    

Pôvodná správa:

Milí Boršania,

posledné testovnie nám ukázalo, že sila COVIDu neutícha, skôr naopak naberá na sile a to aj v našej obci. Minimálne vás chceme poprosiť o poctivé dodržiavanie hygienických pravidiel ako je dezinfekcia rúk, dodržiavanie odstupu a hlavne prekrytie horných dýchacích ciest. Ako sme spomínali už v predošlých týždňoch, okrem toho, že náš tím nám umožňuje komfortné testovanie "doma", obecnému úradu šetrí čas a tým aj peniaze. A za tieto ušetrené peniaze vám aj vďaka nim, znovu môžeme dať respirátor FFP2. Seniorom sa budeme snažiť respirátory opäť distribuovať priamo do ich domov.

A na odľahčenie situácie tu máme znovu možnosť získať nejakú cenu naviac. Tento týždeň to bude zastrihávač Rowenta pre pánov a k tomu špeciálny čokoládový kalendár a "proséčko" pre dámy (tak ako minule, inšpiráciu máme hlavne od vás)

Zastrihávač

Dve Boršanské rodinky si už užívajú svoje ceny a dúfame, že túto sobotu potešíme ďalšiu rodinku :0)

 Výherca_13.02.2021Výherca_20.02.2021