Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ďalšie Ag testovanie pre obyvateľov Hrubej Borše zrealizujeme v sobotu 06.02.2021

Dátum: 04.02.2021
Počet videní: 1342
Ďalšie Ag testovanie pre obyvateľov Hrubej Borše zrealizujeme v sobotu 06.02.2021

Registračný systém pravdepodobne spustíme ešte dnes 04.02.2021 v popoludňajších hodinách

Milí Boršania,

situácia ohľadom vývoja ochorenia na COVID 19 sa nezlepšuje a podľa nastavenia COVID Automatu bude potrebné sa preukázať negatívnym testom každých 7 dní.
Keďže máme v Borši tak zodpovedný tím, ktorého členovia sú už po niekoľký krát ochotní obetovať svoj voľný čas na úkor nás všetkých, znovu zrealizujeme antigénové testovanie pre obyvateľov Hrubej Borše v sobotu 06.02.2021 v priestoroch obecného úradu od 08:00 do 17:00 (obedňajšia prestávka 12:00 - 13:00).
Testovanie bude možné po prvotnej registrácii cez registračný systém, tak ako to bolo minulý týždeň.

Registrácia pred testovaním je POVINNÁ. Bez registrácie vás v odberovom mieste neotestujú.
Prosíme vás preto, aby ste pomohli s online registráciou svojim najbližším, ktorí nemajú možnosť elektronicky sa registrovať. V úplne krajnom prípade kontaktujte 0917 125 837.

Registračný systém pravdepodobne spustíme ešte dnes 04.02.2021 v popoludňajších hodinách. V momente spustenia registrácie vás budeme ihneď informovať všetkými dostupnými komunikačnými prostriedkami.

REGISTRÁCIA

  • prebieha "z vášho domu" formou formulára, kde zadáte všetky povinné údaje pre účely testovania - osobné údaje, trvalý pobyt, kontaktné údaje, ...
  • JE POTREBNÉ KLIKNÚŤ NA DÁTUM 06.02.2021 a následne sa vám zobrazia termíny
  • následne si môže vybrať zo zobrazených voľných termínov
  • vyberiete si možnosť obdržania výsledkov testu vo forme SMS (v tom prípade ihneď po výtere odchádzate domov), alebo v papierovej podobe (v tom prípade ostávate na mieste a čakáte na výsledok testu)
  • o úspešnej registrácii budete oboznámený formou SMS správy (prekontrolujte si prosím či je vaše telefónne číslo zadané správne)

PRÍCHOD a PRIEBEH 

  • do priestorov MOM prichádzajte načas
  • administratívnemu pracovníkovi predložte svoj občiansky preukaz pre vizuálnu kontrolu správnosti vami zadaných údajov cez registračný formulár 
  • po overení údajov, obdržíte lístok s číslom
  • presuniete sa k zdravotníckemu personálu, kde odovzdáte lístok s číslom a bude vám vykonaný výter
  • následne, ak ste si vybrali pri registrácii možnosť obdržania výsledkov v papierovej forme, ostávate na mieste a čakáte pokiaľ vám bude fyzicky odovzdaný certifikát
  • ak ste si vybrali pri registrácii možnosť obdržania výsledkov formou SMS, odchádzate domov


    Pevne veríme, že tak ako pred týždňom, nám tento systém pomôže všetkým bezproblémovo absolvovať ďalšie kolo testovania a všetko dobre dopadne !!!

    Vďaka za trpezlivosť a pochopenie :0)