Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Podaj notebook ďalej

Dátum: 18.11.2021
Počet videní: 582
Podaj notebook ďalej

Za približne rok "oživili" a doručili starší notebook alebo počítač 39 deťom základných aj stredných škôl z rôznych kútov Slovenska

Milí Boršania,

koncom septembra sme vás informovali o Občianskom združení AMAVET - klub č. 959, ktorého členmi sú aj naši susedia a kamaráti z Hrubej Borše. Primárnou snahou tohto združenia je zaobstarať pre niekoho už nepotrebné notebooky a PC, ktoré následne opravujú, repasujú, ... a následne distribuujú deťom na celom Slovensku.

Za približne rok "oživili" a doručili starší notebook alebo počítač 39 deťom základných aj stredných škôl z rôznych kútov Slovenska – od Hrubej Borše, Bratislavy, Nemšovej, Revúcej, Lučenca - Divína, Prešova po Vranov nad Topľou, aby si mohli pripravovať domáce úlohy, projekty, aby mohli pracovať na aktivitách, ktoré ich bavia.

Na opätovné oživenie jedného notebooku alebo PC im stačilo v priemere približne 65 EUR, ktoré minuli na nákup súčiastok.

Majú v rukách ďalších 30 notebookov a počítačov, pre ktoré už žiaľ nemajú prostriedky na kúpu potrebných dielov.

Pomôžete ?

Viac na https://www.facebook.com/pg/podajntb/posts/?ref=page_internal

Pre bližšie pochopenie celého projektu vám možno pomôže milý článoček priamo na stránkach OZ AMAVET (po kliknutí na tento text)

AMAVET_-_NTB