Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Opatrenia v prípade výskytu ochorenia na COVID 19 – Koronavírus

SÚBOR
Dátum: 09.03.2020
Autor: Mgr. Ján Klačko
Počet videní: 552
Opatrenia v prípade výskytu ochorenia na COVID 19 – Koronavírus

Aktuálne preventívne opatrenia 

Milí Boršania,

Na základe Žiadosti o uplatňovanie preventívnych opatrení na zamedzenie šírenia nového koronavírusu v SR vydanej Sekciou krízového riadenia pod Ministerstvom vnútra SR a po zohľadnení všetkých dostupných informácií, sa vedenie obce rozhodlo s okamžitou platnosťou nasledovne:

Materská škola a školská jedáleň:

  • od 10.03.2020 do 13.03.2020 vrátane bude úplne prerušené vyučovanie obecnej materskej školy (rovnaký postup je odporučený aj pre súkromnú materskú školu Čarovný domček)
  • rodičia dostanú inštrukcie podľa pokynov riaditeľky MŠ v priebehu dnešného dňa. Deti s rodičmi, ktoré nezaregistrujú tento oznam a prídu zajtra normálne do škôlky, budú usmernení.

Verejné podujatia, stretnutia:

  • do odvolania bude prerušený prenájom obecných verejných priestranstiev a zasadačky obecného úradu
  • zasadnutie obecného zastupiteľstva dňa 11.03.2020 sa uskutoční bez účasti verejnosti. Zasadnutie bude vysielané naživo na oficiálnej facebook stránke obce.

 

Obecný úrad bude otvorený, avšak z dôvodu aktuálnej situácie s vírusovým ochorením Vás prosíme, aby ste vo svojom vlastnom záujme chodili na obecný úrad len v nutnom prípade. Referentky majú právo upozorniť a nevybaviť občana s príznakmi ochorenia.

Prosíme Vás, zvážte svoju účasť na rôznych spoločenských podujatiach ak to nie je naozaj nevyhnutné. Dbajte, prosím, vo zvýšenej miere na hygienu.

Ďakujeme za pochopenie a spoluprácu.

V piatok 13.03.2020 zvážime aktuálny stav a budeme vás informovať ako budeme postupovať v nasledujúcom týždni.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Rozhodnutie - MŠ, Verejné akcie Veľkosť: 185.2 kB Formát: pdf Dátum: 10.3.2020

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.